Lay-out binnenwerk

Wij verzorgen voor u de volledige lay-out van uw proefschrift. Onze DTP-afdeling beschikt over de programma’s en kennis om dit exact naar uw wensen uit te voeren. Wij hebben een speciale aanbieding voor de combinatie van de lay-out en het drukken van uw proefschrift. Wij komen bij u langs om aan de hand van voorbeelden uw wensen te inventariseren. Wij maken uw proefschrift op voor een VASTE prijs zodat u van te voren weet waar u aan toe bent!

Werkwijze lay-out binnenwerk

Bij ons kunt u de lay-out van uw proefschrift of boek laten verzorgen voor een vaste prijs!

Omdat wij de lay-out van het omslag altijd gratis doen wanneer u bij ons drukt, is dit inclusief.

Deze vaste prijs heeft betrekking op alle proefschriften en boeken, vul de specificaties er van in en wij berekenen de prijs voor u. Er komt hier achteraf dus niets bij van bijvoorbeeld doorberekende uren.

De aanlevering van de bestanden voor de lay-out van uw proefschrift of boek is als volgt.

Voor de opmaak van uw proefschrift moet u elk hoofdstuk apart in Word-bestanden aanleveren. De tabellen en grafieken kunt u op de plek laten staan. Als u bestanden heeft geimporteerd uit andere programma's als Word dan moet u deze apart aanleveren als EPS of PDF bestand, stuur hier voor wel eerst een test naar test@proefschriftdrukken.nl van 2 bestanden. Zodat wij kunnen controleren of deze bestanden goed zijn.

In de vaste prijs zit 1 correctieronde (spellingfouten etc. corrigeren) inbegrepen van 1 uur. Alle door u aangeleverde spellingfouten welke u in de proef heeft gevonden zullen wij corrigeren. Wanneer er volledige hoofdstukken gewijzigd moeten worden zijn wij vaak langer dan een uur bezig met corrigeren. Voor deze meertijd rekenen wij € 55,- per uur. Dat houd dus in dat het erg belangrijk is dat u de juiste teksten heeft aangeleverd!

Wij adviseren de teksten pas aan te leveren wanneer deze goedgekeurd zijn door de leescommissie. Als het afgekeurd word moeten wij namelijk helemaal opnieuw beginnen en daar worden uiteraard extra kosten voor berekend.

© 2010 Webdesign Bureau De Webmakers