Lay-out cover

In de lay-out van het omslag zit voor u vaak veel werk. Onze DTP-afdeling heeft hier veel ervaring mee en beschikt over de juiste programma’s. Wanneer u uw proefschrift bij ons laat drukken of de lay-out van het binnenwerk bij ons laat doen, bieden wij deze dienst GRATIS aan. Vraag HIER een prijs aan voor onze all-in service, de lay-out van omslag en binnenwerk en het drukken en afwerken van het proefschrift.

Werkwijze voor de lay-out van het omslag

Wanneer u graag alleen de lay-out van het omslag zou willen en de lay-out van het binnenwerk zelf wil doen is dit geen probleem. Wanneer wij uw boek drukken, doen wij de lay-out van het omslag GRATIS! Ook wanneer wij de volledige lay-out doen, zit de lay-out van het omslag in de prijs.

Wij vragen u voor de lay-out van het omslag een mail te sturen naar info@proefschrift-layout.nl

In deze mail beschrijft u uw wensen omtrent het omslag, bijvoorbeeld de achtergrondkleur, de kleur van de tekst, op welke wijze u een foto of een plaatje in het omslag verwerkt wil hebben.

Verschillende voorbeelden van omslag worden gemaakt waarvan u een pdf gemailt krijgt. U krijgt de mogelijkheid om aanpassingen te doen tot dat de cover naar uw tevredenheid is.

Daarna ontvangt u een drukproef, waarna u nogsteeds aanpassingen kan doen.

Na akkoord gaan we de volledige oplage produceren.

© 2010 Webdesign Bureau De Webmakers